Babagan Kita

FUJIAN YUANHUA PUMP INDUSTRY CO., LTD

Kita minangka studio desain sing percaya karo kekuwatan desain sing hebat.

FUJIAN YUANHUA PUMP INDUSTRY CO., LTD didegaké ing Fujian ing taun 2009, yaiku anak perusahaan saka PEAKTOP Group sing didhaptar ing Hong Kong (kode saham SEHK: HK0925). Grup PEAKTOP didegake ing taun 1991, umume menehi hadiah lan gaweyan omah.

Nanging saiki dadi anak perusahaan - YUANHUA utamane melu riset lan pengembangan, produksi lan penjualan pompa submersible AC sing hemat energi, pompa banyu DC surya, pompa submersible DC lan liya-liyane. Produk kami digunakake ing banyu mancur kerajinan, lanskap taman, irigasi kebon, mobil, kanthi otomatis peralatan sirkulasi banyu, produk solar (air mancur manuk), tank iwak akuarium, peralatan adus sikil, adhem udara. Kajaba iku, kita nambah produk anyar kayata pompa pembuangan kanggo mesin cuci lan pompa RO kanggo pemurni banyu.

Perusahaan kami entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, lan tindakake kanthi ketat karo sistem manajer iki. Produk kasebut wis disetujoni dening CCC, ETL, UL, CUL, CE / GS, ROHS, SAA lsp. Sing bisa memenuhi permintaan akeh negara ing saindenging jagad. Kita wis nggawe hubungan bisnis jangka panjang lan stabil karo sawetara perusahaan domestik gedhe.

Kita duwe loro merek "PEAKTOP" lan "YUANHUA" kanggo pompa sing bisa direndhem. Kanthi pengalaman meh 20 taun lan kualitas sing apik, kita duwe reputasi dhuwur ing industri. Kita uga minangka pemasok produk pumps submersible paling saka chain supermarket ing luar negeri. Tansah kanthi prinsip "Kualitas dhisik, Pelanggan luwih dhisik", kita bakal entuk umpan balik lan kredit sing paling apik ing pasar luar negeri lan omah.

_MG_6389

_MG_6396

_MG_6429

_MG_6441

Kanggo terus ngembangake pasar internasional anyar, kita melu ing Canton Fair saben taun lan kadang ing Global Source Hong Kong Electronics Show. Nggawa produk anyar perusahaan kanggo komunikasi langsung karo pelanggan anyar lan lawas ing luar negeri, rungokake pendapat lan saran pelanggan, lan terus nambah produk. Kepuasan Pelanggan minangka tujuan layanan kita.

_MG_7944

_MG_7999

Kajaba iku, kanggo memperkaya wektu luang lan kesejahteraan karyawan, perusahaan menehi hadiah ulang taun lan pesta sing cocog kanggo ulang taune karyawan. Perusahaan Yuanhua lunga menyang sawetara obyek wisata kanggo lelungan kaping 2-3 saben taun. Sadurunge Festival Musim Semi, ana nedha bengi lan lotre kanthi skala gedhe saben taun, lan uga acara syukur lan tanggapan taunan kanggo nyebutake kabeh taun fiskal marang karyawan perusahaan kasebut.

Kanthi pengalaman meh 20 taun lan kualitas sing apik, kita duwe reputasi dhuwur ing industri.

- Kualitas dhisik, Pelanggan luwih dhisik