Tur Pabrik

Minangka perusahaan terkemuka ing industri pompa cilik - Fujian Yuanhua Pump Industry Co., LTD, kita duwe klompok insinyur R&D sing berpengalaman lan personel teknis sing luar biasa, perusahaan kasebut duwe luwih saka 100 karyawan, lan macem-macem alat produksi pompa canggih. Lan kita duwe lokakarya dhewe sing luwih saka 5000 meter persegi.

Kita uga ngenalake ISO2001: 2015 sistem manajemen perusahaan. Lingkungan produksi resik lan rapi. Perusahaan tundhuk marang prinsip " Quality Fora apik "lan menehi perhatian marang saben aspek produksi. QC perusahaan ngetrapake" Full Akunspection Ssistem "kanggo produk.