Warta

  • Produk Anyar Bakal Datang

    Bubar perusahaan kita nandur modal USD500,000 menyang departemen R&D kanggo produk anyar: pompa banyu mikro kanggo mesin desinfeksi, pompa vakum kanggo ventilator medis, pompa booster banyu panas tanpa sikat, pompa penguat tekanan air mini otomatis kanggo shower, penguat pipa air tekan tekanan pum ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Filter Tangki Ikan sing Cocog

    Yen dibandhingake karo lingkungan alam, kerapatan iwak ing akuarium cukup gedhe, lan ekscreta iwak lan sisa panganan luwih akeh. Iki ngrusak lan ngeculake amonia, sing mbebayani banget kanggo iwak. Luwih akeh sampah, luwih akeh produksi amonia, lan ...
    Waca liyane
  • Apa Wujud Penyesuaian Pendingin Udara

    Miturut kahanan operasi, adhem udara bisa dipérang dadi regulasi manual lan regulasi otomatis. 1) Mode penyesuaian manual kanggo nyetel paramèter operasi kipas utawa rana kanthi operasi manual, kayata mbukak lan nutup kipas utawa ngganti sudut agul-agul kipas, spe ...
    Waca liyane
  • Tren Wutah Pompa Air Akuarium Lan Pompa Banyu Surya

    Minangka kanggo perusahaan YUANHUA, departemen R&D kita mesthi ngembangake produk anyar, sing nyukupi kebutuhan pelanggan sing beda ing pasar domestik lan manca. Kita kaget, kena pengaruh virus mahkota anyar, industri air mancur kerajinan akuarium lan permintaan pasar surya kuat taun iki, lan ...
    Waca liyane