Produk Anyar Bakal Datang

Bubar perusahaan kita nandur modal USD500,000 menyang departemen R&D kanggo produk anyar: pompa banyu mikro kanggo mesin desinfeksi, pompa vakum kanggo ventilator medis, pompa booster banyu panas tanpa sikat, pompa penguat tekanan air mini otomatis kanggo shower, penguat pipa air tekan tekanan pompa, pompa dispenser banyu, pompa kanggo ngombe banyu mancur, pompa kasur pipa, pompa sikil dhuwur, pompa pendingin kanggo mesin pemotong, pompa shower berkemah portabel, pompa shower pribadi kanggo kemah moblie lan pompa sikil kanggo stasiun cuci tangan portebel.

Lan ngenalake insinyur sing luwih berpengalaman. Kita bakal nambah skala produksi kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing beda ing pasar domestik lan manca. Lan nggawe produk sing luwih apik lan luwih apik.


Wektu kiriman: Okt-17-2020