Tren Wutah Pompa Air Akuarium Lan Pompa Banyu Surya

Minangka kanggo perusahaan YUANHUA, departemen R&D kita mesthi ngembangake produk anyar, sing nyukupi kebutuhan pelanggan sing beda ing pasar domestik lan manca.
Kaget kita, kena pengaruh virus mahkota anyar, industri air mancur kerajinan akuarium lan permintaan pasar surya kuwat taun iki, lan kanthi pompa banyu akuarium lan pompa banyu surya uga tuwuh ing tren iki.
Pompa banyu uga kena epidemi kasebut. Output saka negara-negara produsen tembaga utama ing donya wis mudhun, nanging permintaan tembaga Tiongkok saya tambah. Kawat tembaga minangka bahan baku utama pompa banyu, sing nyebabake kenaikan biaya produksi industri pompa banyu.
Kekirangan polusi energi lan lingkungan dadi masalah sing paling penting sing kudu dirampungake ing pembangunan masarakat saiki. Remote
Masalah peternakan lan banyu ngombe ing distrik kasebut asring diwatesi dening watesan regional - amarga ana masalah ing ndhuwur, pompa banyu fotovoltaik muncul kaya wektu sing dibutuhake.
Ing makalah iki, prinsip dhasar lan struktur sistem pompa banyu fotovoltaik dirangkum, lan kemajuan paneliten lan status quo sistem pompa banyu fotovoltaik dibahas, makalah iki mbahas lan nganalisis arah panelitian sabanjure pompa banyu fotovoltaik, makalah iki nganalisis kelayakan lan mupangat sosial pompa banyu fotovoltaik, prospek aplikasi sistem pompa banyu fotovoltaik diarep-arep.
Sistem pompa banyu fotovoltaik surya kasusun saka modul batere, unit kontrol kabel, motor, pompa, pipa lan katup. Prinsip dasar sistem pompa banyu fotovoltaik yaiku nggunakake sel surya kanggo ngowahi energi surya dadi energi listrik, lan banjur drive motor kanggo ngompa pompa banyu fotovoltaik liwat kontroler. Sistem pompa banyu Photovoltaic bisa digunakake kanthi akeh ing banyu kanggo manungsa lan ingon-ingon ing wilayah sing tanpa pasokan listrik, irigasi pertanian lan titik dispersi dhuwur kayata pulau-pulau tapel wates lan pengawal. Ing taun-taun pungkasan, kanthi nambah "keruwetan panganan" lan "masalah energi" global, kanthi bertahap diarani produk integrasi industri sing paling efektif kanggo ngatasi masalah lahan sing dibudidayakake kanthi efektif, nambah produksi lan ngganti energi fosil kanthi resik energi Minangka model ekonomi anyar kanggo pangembangan industri tradisional sing komprehensif kayata konservasi banyu pertanian, kontrol gurun, panggunaan banyu domestik lan lanskap banyu kutha. Pompa banyu Photovoltaic nggunakake energi permanen saka srengenge. Bisa digunakake nalika sunar srengenge lan mandheg nalika surup. Sampeyan ora perlu diawasi dening personel. Ora butuh minyak solar lan listrik. Bisa digunakake kanthi irigasi tetes, irigasi panyiram, irigasi infiltrasi lan fasilitas irigasi liyane. Iki bisa ngirit banyu lan ngirit energi, lan nyuda biaya investasi tenaga energi fosil. Ora duwe swara, ora ana polusi lingkungan, ora nganggo energi konvensional, sistem independen otomatis sing bisa dipercaya kanthi dhuwur. Minangka produk aplikasi energi anyar lan teknologi anyar kanthi "masalah panganan" lan "masalah energi" solusi sistem lengkap. Suwe-suwe, kurang ana kahanan garing


Wektu kiriman: Sep-07-2020