Apa Wujud Penyesuaian Pendingin Udara

Miturut kahanan operasi, adhem udara bisa dipérang dadi regulasi manual lan regulasi otomatis.
1) Mode penyesuaian manual kanggo nyetel paramèter operasi kipas utawa rana kanthi operasi manual, kayata mbukak lan nutup kipas utawa ngganti sudut agul-agul kipas, sudut bukaan kacepetan lan rana kanggo ngganti volume udara penggemar. Digunakake kanthi akeh yaiku kipas amba sing bisa disetel (uga dikenal minangka penggemar sudut manual) lan rana manual. Penyesuaian manual duwe kaluwihan peralatan sing sederhana lan biaya pembuatan sing murah. Nanging kualitas regulasi kurang, ora bisa diatur wektu, sing ora stabilitas kualitas produk (medium). Sanalika, iku ora kondusif kanggo ngirit energi angin. Kondhisi kerja sing angel banget, impeller dipadhakake dening bundel tabung, suhu dhuwur banget, ruang operasi sempit, lan wektu penutupan dawa banget.

(2) Cara nyetel volume udara penggemar yaiku ngganti volume udara kipas kanthi otomatis. Sing paling umum digunakake yaiku penggemar nyetel amba kanthi otomatis lan jendela otomatis. Parameter operasi kipas utawa rana bisa diatur kanthi siji utawa kombinasi. Ora preduli saka mode penyesuaian, bisa disambungake karo sistem kontrol instrumen kanthi otomatis. Metode penyesuaian otomatis bisa nyuda beban kerja mediasi, njaga stabilitas operasi, ningkatake kualitas produk, ningkatake kondisi tenaga kerja lan nyuda konsumsi energi.

Pendingin udara minangka jinis peralatan sing nggunakake udhara sekitar minangka medium pendinginan kanggo adhem utawa cairan cairan suhu dhuwur ing pipa. Keuntungan ora ana sumber banyu, cocog kanggo suhu dhuwur lan kahanan proses tekanan dhuwur, umur dawa lan kurang biaya operasional. Kanthi kekurangan sumber daya lan energi banyu lan paningkatan kasadharan perlindungan lingkungan, adhem hawa kanthi hemat banyu, hemat energi lan bebas polusi wis digunakake, Jinis lan aplikasi adhem hawa jinis piring


Wektu kiriman: Sep-23-2020