Pabrik pompa air mancur akuarium hidronik taman Yuanhua

Katrangan singkat:

Jeneng: YUANHUA
Nomer Model: YH-560
Struktur: Pompa tahap siji
Standar utawa Non Standar: Standar
Bahan: ABS lan tembaga
Tegangan: AC 220V 50Hz, AC 110V 60Hz
Daya: 7W- 9W
Kepala Max / Angkat: 120 CM
Tingkat Maksimum: 600L / H
Ukuran Outlet: 13mm
Ukuran: 74x51x64mm
Nyilem: Ya
Papan Asal: Fujian, China


Detail Produk

Kauntungan Kompetitif utama

Tag Produk

12345

Persetujuan
CE, ROHS, ETL, SAA lsp.

Lamarans
Kanggo banyu mancur / banyu mancur / banyu njero ruangan / ruangan, akuarium, kolam renang ruangan, Hidroponik ruangan, irigasi kebon,
adhem udara, lan sistem sirkulasi banyu liyane.

Pasar Ekspor Utama
Amerika Utara Amerika Tengah lan Selatan
Asia Australia
Uni Eropa Timur Tengah lan Afrika

Cara Pembayaran
T / T, L / C, Western Union, lan PayPal yen conto cilik.

Pengepakan Rincian
Paket batin: Kothak putih utawa coklat lan tas Gelembung ing njero.
50 pcs utawa 100 pcs / saben karton
Nanging rincian paket tartamtu gumantung saka dawa kabel lan apa pompa kasebut butuh trafo miturut syarat pelanggan.

Pangiriman / Wektu Lead
Biasane 7-20 dina. Nanging wektu pangiriman tartamtu gumantung karo jumlah pesanan.

Pelabuhan Kiriman
FOB Xiamen / FOB Shenzhen


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tim R&D Banget Kita 
    A: 5 insinyur paling ora duwe Level Master lan luwih saka 20 taun pengalaman kerja.
    B: 15 teknisi pengalaman kerja sing luwih saka 10 taun.
    C. Ana luwih saka 150 tenaga ahli trampil, lan ing wektu sing padha duwe luwih saka 10 taun pengalaman makarya ing Perusahaan YUANHUA.

    Laboratorium Standar Kita dhewe
    Kanggo nyoba macem-macem kinerja produk, para insinyur nyathet data tes rinci kanggo nyedhiyakake basis produksi sing akurat lan andal kanggo lokakarya produksi.

    Peralatan Lanjut
    A: Peralatan Tes sing Tepat
    B: Peralatan Produksi Lanjut

    Sertifikat Sistem Manajemen Mutu

    GB / T 19001-2016 / ISO 9001: 2015

    Kualitas Miwiti Saka Sumber

    A: Ngontrol kanthi ketat lan pilih pabrikan lan pemasok bahan baku berkualitas tinggi.
    B: Lan pengawasan lengkap kanggo bahan baku miturut standar.
    C: Pemeriksaan sing lengkap kanggo kabeh produk sing wis rampung

    ODM lan OEM

    Kemampuan Produksi sing Kuat
    A: 10000 pcs pompa / saben dina.
    B: Kapasitas produksi sing kuwat bisa memenuhi wektu pangiriman luwih akeh pelanggan.

    Wektu Pangiriman
    Biasane 3-7 dina, Pangiriman cepet lan tepat wektu ngirit wektu kanggo pelanggan.

    Persetujuan Liyane
    CE, ROHS, ETL, BS, CB, SAA PSE lan sertifikat produk global liyane sing gegandhengan.
    Persetujuan liyane kanggo memenuhi pasar mewah ing negara maju kayata US EU UK Jepang lan Australia lsp.

    Aplikasi
    Kanggo banyu mancur / banyu mancur / banyu njero ruangan / ruangan, akuarium, kolam renang ruangan, Hidroponik ruangan, lanskap taman, adhem udara, lan sistem sirkulasi banyu liyane.

    Pasar Ekspor Utama
    Amerika Utara Amerika Tengah lan Selatan
    Asia Australia
    Uni Eropa Timur Tengah lan Afrika

    Cara Pembayaran
    T / T, L / C, Western Union, lan PayPal yen conto cilik.

    Rincian Paket
    Paket batin: Kothak putih utawa coklat lan tas Gelembung ing njero.
    50 pcs utawa 100 pcs / saben karton
    Nanging rincian paket tartamtu gumantung saka dawa kabel lan apa pompa kasebut butuh trafo miturut syarat pelanggan.

    Pelabuhan Kiriman
    FOB Xiamen, FOB Shenzhen lan FOB Shanghai.

  • Produk sing gegandhengan