FUJIAN YUANHUA PUMP INDUSTRY CO., LTD didegaké ing Fujian ing taun 2009, yaiku anak perusahaan saka PEAKTOP Group sing didhaptar ing Hong Kong (kode saham SEHK: HK0925). Grup PEAKTOP didegake ing taun 1991, umume menehi hadiah lan gaweyan omah.

Babagan Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.