China Fountain Pump Suppliers
China Water Purifier RO Pump Produsen
Produsen Pompa Pendingin Udara China, Pemasok, Pabrik
  • #

Babagan awake dhewe

FUJIAN YUANHUA PUMP INDUSTRY CO., LTD nyiyapake ing Fujian ing taun 2009, yaiku anak perusahaan saka PEAKTOP Group sing kadhaptar ing Hong Kong (kode saham SEHK: HK0925). PEAKTOP Group diadegaké ing 1991, biasane dealing karo peparingé lan housework.
Nanging saiki anak perusahaanâYUANHUA utamane melu riset lan ngembangake, produksi lan dodolan pompa submersible AC sing efisien energi, pompa banyu DC solar, pompa submersible DC tanpa sikat, lsp. , mobil, peralatan sirkulasi banyu kanthi otomatis, produk solar (manuk adus banyu mancur), tank iwak akuarium, peralatan adus mlaku, adhem online. Kajaba iku, kita nambah produk anyar kayata pompa saluran kanggo mesin cuci lan pompa RO kanggo pembersih banyu.

Kabar

Tren Wutah Pompa Banyu Akuarium Lan Pompa Banyu Surya

Tren Wutah Pompa Banyu Akuarium Lan Pompa Banyu Surya

Kanggo perusahaan YUANHUA, departemen R&D kita tansah ngembangake produk anyar, sing nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda ing pasar domestik lan manca.